zaterdag 28 mei 2016

Amerika reis: dag 38

Vandaag weer een aardige rit achter de rug van ongeveer 500 km. Van Marietta, Georgia dwars door Atlanta naar Lake City in Florida.

Zoals te verwachten was het file rijden in Atlanta. Een van de drukste weekeinden van het jaar namelijk Memorial Day weekend. (kwam toevallig zo uit) πŸ˜• Het is maar goed dat de airco in de auto het zo goed doet, want het was 35 graden.

Qua stoffen licence plates, had ik Georgia nog niet, en aangezien we nog steeds "en route"  zijn, toch nog twee quiltshop pitstopsπŸ˜€

Onderweg ook nog een leuk autootje tegengekomen. Een BMW type?


De dag hebben we afgesloten met een super lekkere biefstuk, prime beef, bij Longhorn Steakhouse Restaurant in Lake City.

Wat een files en wat een wirwar van auto's 10 rijen dik πŸš›πŸš™πŸš™πŸš˜πŸš—πŸš•πŸš“πŸšπŸš—πŸš—


Skyline van AtlantaBijzondere BMW

 Eerste quiltpitstop was nog in Marietta, Georgia, bij Tiny Stitches. Nou er was niets kleins aan deze winkel hoor. Ik had hier geluk want zij hadden een license plate binnen.

Ik kreeg hier ook een FQ, een badge en een leuk patroon.

Impressie van een gedeelte van de winkel.
Tweede quiltpitstop was in Lake City, Florida. Daar hadden ze geen license platesπŸ˜•Wel een patroon gekocht. Weer van Toni Whitney. Een veulen, vond dat zo toepasselijk omdat er net een veulen was geboren op de Hidden Cave RanchπŸ˜€Impressie van de winkel.
 Heeeel veel garens. Hier worden ook veel quilts ingeleverd om ze te laten quilten met een longarmmachine.

Ook hier zijn hexagons in.

Werk met crayons.


De dag afgerond bij de Longhorn Steakhouse in Lake City.
4 opmerkingen:

  1. Mooie impressie weer, Georgia en Florida zijn we veel geweest, ook bij Longhorn! Leuk om al die herkenbare dingen te lezen, en overal word je zo hartelijk ontvangen, vooral in de quilt winkels is dat leuk en foto's maken geen probleem, wat een prachtige reis hebben jullie straks achter de rug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees met plezier je verhalen over je Amerika reis.Super.Maar hoe begin je aan zo'n reis,is nog een droom van mij.Alles vooraf gepland ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In gezamenlijk overleg een plan opgesteld. Aan de hand daarvan een route uitgezocht, waar we eventueel ook van af konden wijken, als we ergens iets mooiers of interessanter vonden en dus langer wilden blijven. Onderweg hotels geboekt via booking.com zoals het uitkwam. Wel de auto in Nederland bij Sunny Cars geregeld, zodat we ook helemaal goed verzekerd zijn en dan gewoon gaan....πŸ˜€

    BeantwoordenVerwijderen